Mijn Winkelwagen ( )
Douchebakken

Douchebakken

Met het badkamerinterieur van SaniLine kunt u uw badkamer geheel naar eigen smaak indelen! Kiest u bijvoorbeeld voor een complete douchecabine, gaat u voor een losse douchewand, of geeft u de voorkeur aan een van onze douchebakken? SaniLine biedt verschillende modellen douchebakken aan. Zo vindt u bij ons altijd een douchebak die qua stijl en formaat aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Niet alleen biedt SaniLine u een breed assortiment aan douchebakken aan. Ook kunt u bij ons rekenen op een uitgebreide service bij het bestellen van douchebakken!

 

Wist u bijvoorbeeld dat de douchebakken uit ons assortiment gratis naar u worden verzonden? Zo wordt het online kopen van douchebakken bij SaniLine des te voordeliger voor u.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 34

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 34

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

 

Verschillende soorten douchebakken online kopen

Douchebakken worden in ons assortiment in verschillende modellen aangeboden. Kiest u bijvoorbeeld voor een rechthoekige douchebak, of geeft u de voorkeur aan een halfrond model? Naast het verschil in de vorm van de douchebak, hebben de douchebakken verschillende hoogtes. Zo kunt u voor een douchebak met een hoogte van meer dan 10 centimeter kiezen, maar ook voor een model van nog geen 5 centimeter. Zeker wanneer u minder goed ter been bent, is het verstandig om voor een lage douchebak te kiezen. Een derde aspect om rekening mee te houden is het patroon in de bodem van de douchebak. Sommige douchebakken zijn voorzien van een soort ribbels, om te voorkomen dat u makkelijk uitglijdt. Anderen zijn egaal en daardoor iets strakker van model.

 

Douchebakken bestellen bij SaniLine.nl

Het bestellen van douchebakken bij SaniLine.nl is heel eenvoudig. Zoals eerder beschreven werd, worden de douchebakken gratis naar u verzonden. Vaak lukt het ons om de bestelde douchebak binnen 24 uur af te leveren. Ook bieden we u standaard vijf jaar garantie op onze douchebakken aan! Zo kunnen we u een hoge kwaliteit van onze producten garanderen.