Mijn Winkelwagen ( )
Douchepanelen

Douchepanelen

Wanneer u van enige luxe wilt kunnen genieten in uw badkamer, mag een van de douchepanelen van SaniLine niet ontbreken! Deze douchepanelen maken het interieur van uw badkamer compleet. Niet alleen vormen de panelen een stijlvolle vulling van uw vaak wat saaie badkamermuren, ook bieden ze u verschillende andere voordelen. Denk aan de uitgebreide mogelijkheden om de temperatuur van het douchewater in te stellen. Zo wordt douchen in uw badkamer een feestje!

 

Douchepanelen bestellen bij SaniLine betekent dat u van een uitgebreide service profiteert. Wist u bijvoorbeeld dat de douchepanelen gratis bij u bezorgd worden? Zo wordt het online kopen van douchepanelen een stuk voordeliger.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Verschillende douchepanelen online kopen

De douchepanelen van SaniLine.nl worden in verschillende modellen aangeboden. Dit vergroot de kans dat u een model vindt, die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Door de chroomkleur van deze douchepanelen, sluiten de panelen zowel bij een klassiek als bij een modern interieur aan. De douchepanelen hebben ieder verschillende functies. Met deze functies stelt u de temperatuur in, de kracht van het water, enzovoorts. Zo ervaart u een grote mate van luxe in uw eigen badkamer! Door het roestvrij staal waarmee deze douches gemaakt worden, blijft het douchepaneel vele jaren mooi.

 

Uitgebreide service bij douchepanelen bestellen

Zoals reeds beschreven werd, biedt SaniLine.nl u een uitgebreide service bij het bestellen van douchepanelen in onze webshop. Niet alleen profiteert u van een gratis verzending van uw nieuwe douchepaneel. Ook proberen we de douchepanelen binnen 24 uur bij u thuis af te leveren! Zo kunt u deze direct in uw badkamer plaatsen, om in de ochtend van een heerlijke, warme douche te kunnen genieten. Standaard bieden we u vijf jaar garantie op onze douchepanelen. Op deze manier kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen bij het bestellen van een douchepaneel van SaniLine.nl.