Mijn Winkelwagen ( )
Douchewanden

Douchewanden

Uw badkamer is niet compleet zonder een stijlvolle douchewand van SaniLine. De douchewanden in ons assortiment worden in verschillende formaten aangeboden. Zo vindt u bij SaniLine altijd een douchewand die qua formaat aansluit bij de beschikbare ruimte in uw badkamer. Naast douchewanden bieden wij ook complete douchecabines, losse douchebakken en douchepanelen aan. Zo kunt u de badkamer met de interieurelementen van SaniLine naar wens inrichten!

 

Douchewanden die u bij SaniLine bestelt, worden standaard gratis naar u verzonden. Zo wordt het bestellen van douchewanden in onze webshop des te voordeliger. De gratis verzending van onze producten is slechts een van de aspecten van onze uitgebreide service.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

 

Verschillende formaten douchewanden bestellen

Het bestellen van douchewanden is interessant, wanneer u een los hoekje voor de douche wilt creëren. Ook heeft u met een douchewand vaak meer ruimte dan met bijvoorbeeld een douchecabine, waarbij u vastzit aan vaste maten. Een douchewand kan gecombineerd worden met een douchegoot, om het water in weg te laten lopen. Afhankelijk van de ruimte die u met een douchewand afscheidt, kunt u ervoor kiezen om het nog geopende deel van de doucheruimte af te dekken met een douchegordijn. Vaak blijkt dit echter niet nodig te zijn! De douchewanden van SaniLine.nl worden in verschillende formaten aangeboden.

 

Douchewanden online kopen bij SaniLine.nl

Niet alleen verzendt SaniLine.nl uw bestelde douchewanden gratis naar u. Ook geven we u standaard vijf jaar garantie op onze douchewanden. Zo kunnen we u een hoge kwaliteit van deze producten garanderen! U wilt er immers zeker van zijn, dat u een lange tijd vooruit kunt met uw nieuwe douchewand. Door deze regelmatig te reinigen wordt kalkaanslag op uw douchewanden voorkomen. Niet onbelangrijk is onze laagste prijsgarantie. Dankzij de laagste prijsgarantie weet u bij ons zeker, dat u nooit teveel voor uw douchewand betaalt!