Mijn Winkelwagen ( )
Douchekranen

Douchekranen

Bent u op zoek naar een stijlvolle douchekraan voor in uw badkamer? De douchekranen van SaniLine zijn met de grootste zorg geselecteerd en zodoende van een zeer hoge kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat u een lange tijd vooruit kunt met onze douchekranen, zonder dat deze erosie- of soortgelijke slijtplekken zullen vertonen. Standaard bieden we u vijf jaar garantie op onze douchekranen aan.

 

U kunt onze douchekranen combineren met de losse douches die wij u aanbieden. Zo kunt u een combinatie samenstellen, die naadloos aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Kiest u voor een strak en modern model? Of gaat u voor een speelsere, ietwat klassieke variant?

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Verschillende modellen douchekranen

Douchekranen kopen bij SaniLine.nl betekent dat u de keuze heeft uit uiteenlopende modellen. U kunt bijvoorbeeld een losse douchekraan bestellen, maar ook een douche-/badkraan. Bij de douche-/badkraan is de kraan voorzien van een speciale knop, waarmee u kunt switchen tussen beide kranen. Iedere douchekraan is voorzien van een mengkraan. Een mengkraan maakt het mogelijk om met een bedieningselement de temperatuur van het water te bepalen. Dit type kraan past zowel bij een modern, als een klassieker interieur.

 

Douchekranen bestellen bij SaniLine.nl

Een douchekraan online bestellen bij SaniLine.nl geeft u niet alleen recht op vijf jaar garantie. Ook proberen we de douchekranen binnen 24 uur bij u thuis af te leveren. Voor het bezorgen van de douchekranen betaalt u bij ons geen verzendkosten. Een derde reden om douchekranen online te kopen bij SaniLine.nl zijn de bijzonder scherpe prijzen. Zo zijn kwalitatief goede douchekranen voor iedere consument toegankelijk!

 

Heeft u vragen over een douchekraan kopen bij SaniLine.nl? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over een specifiek model? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.