Mijn Winkelwagen ( )
Kolomkasten

Kolomkasten

Maak het interieur van uw badkamer compleet, door een mooi kolomkast te gebruiken. Een kolomkast biedt u verschillende voordelen! Met de kolomkasten van SaniLine heeft u bijvoorbeeld voldoende ruimte om uw persoonlijke verzorgingsproducten op te bergen. Zo staan uw deo, uw make-up en bijvoorbeeld uw föhn niet altijd in het zicht. Ook voor het opbergen van handdoeken zijn deze kolomkasten zeer geschikt. De kolomkasten die u bij SaniLine vindt, worden in verschillende modellen en stijlen aangeboden. Voor welke stijlvolle kast van SaniLine kiest u?

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Kolomkasten kopen in verschillende modellen

Bij het kopen van kolomkasten kunt u onder meer kiezen tussen verschillende stijlen. Gaat u voor een model met houtkleur, of geeft u de voorkeur aan een witte variant met glans? Of wat te denken van een combinatie van allebei? Naast het verschil in kleur, zit er een verschil in de opbouw van de kolomkasten. Zo kunt u voor modellen met een deur kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor kolomkasten met twee losse deurtjes. Op deze manier kunt u onderscheid maken tussen het deel voor u en uw partner en bijvoorbeeld een deel voor uw kinderen.

 

Online kolomkasten bestellen bij SaniLine.nl

SaniLine.nl biedt u een uitgebreide service aan, als u voor onze kolomkasten kiest. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons altijd van de laagste prijs profiteert? Wij bieden u namelijk een laagste prijsgarantie aan voor onze producten. Ook hoeft u bij ons geen extra kosten te betalen voor het laten bezorgen van uw kolomkast. Wanneer de kolomkasten voorradig zijn, proberen we deze binnen 24 uur naar u te verzenden. Bovenal zijn onze kasten van een hoge kwaliteit! De hoge kwaliteit verzekeren we u, door u standaard vijf jaar SaniLine.nl garantie aan te bieden.