Mijn Winkelwagen ( )
Spiegelkasten

Spiegelkasten

Wanneer u een spiegel aan de wand wilt hangen, kan ook een spiegelkast het overwegen waard zijn. Met spiegelkasten creëert u namelijk extra opbergruimte voor uw persoonlijke verzorgingsproducten. Zo kunnen deze buiten het zicht worden opgeborgen! Veel mensen laten hun gel, deo en bijvoorbeeld make-up in de badkamer slingeren, wat de ruimte een rommelige uitstraling geeft. Door gebruik te maken van de spiegelkasten van SaniLine voorkomt u dit.

 

In ons assortiment bieden we u verschillende modellen spiegelkasten aan. Op deze manier vindt u altijd een model, die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Gaat u voor een spiegelkast in een moderne stijl, of krijgt een klassieke variant uw voorkeur?

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Spiegelkasten in verschillende modellen

De spiegelkasten worden in verschillende modellen aangeboden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een losse spiegel in het midden kiezen, met aan weerszijden een klein kastje. Aan de bovenzijde van de spiegel zit in dit geval vaak een spotje ingebouwd, om de spiegel van licht te voorzien. Ook kunt u voor een spiegelkast kiezen, waarbij de spiegel op de kast geplakt zit. In of op de spiegel zit een handgreep verwerkt, waarmee u de kast kunt openen. Een derde variant is een spiegel die op een kast geplakt zit, met hieronder een losse plank. Zo heeft u ruimte om uw spulletjes tijdelijk op kwijt te kunnen.

 

Online spiegelkasten bestellen bij SaniLine.nl

Door voor een spiegelkast van SaniLine.nl te kiezen, bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt. Wij bieden u namelijk een laagste prijsgarantie op al onze producten aan! Ook voor het verzenden van uw nieuwe spiegel hoeft u bij ons geen extra kosten te betalen. Zo wordt een spiegel online kopen bij SaniLine.nl des te meer de moeite waard. De hoge kwaliteit van onze producten garanderen we u door u een SaniLine.nl garantie van vijf jaar aan te bieden.