Mijn Winkelwagen ( )
Spiegels

Spiegels

In een badkamer mag een mooie spiegel niet ontbreken! Niet alleen is een spiegel een praktische toevoeging aan uw badkamerinterieur, ook kan het de saaiheid van een kale muur breken. Vaak kiest men voor een witte muur in de badkamer, waarbij het erg lastig is om deze op te vrolijken. Dit kan de badkamer een saaie, ongezellige uitstraling geven! Door gebruik te maken van een spiegel van SaniLine voorkomt u dit. In ons assortiment bieden we verschillende soorten spiegels aan. Zo vindt u altijd een spiegel, die aansluit bij de huidige interieurstijl van de badkamer in uw woning. Gaat voor u een strak en moderne variant, of geeft u de voorkeur aan een klassiekere spiegel?

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Verschillende modellen spiegels kopen

Het is van uw persoonlijke smaak afhankelijk, welke spiegel het beste bij uw badkamer past. U kunt bijvoorbeeld voor een grote spiegel kiezen die u op uw wand in de badkamer laat plakken. Een alternatief voor zo’n spiegel is een langwerpige variant, die u schuin tegen de muur kunt zetten. Hiermee wordt de spiegel direct een leuke accessoire voor uw badkamer! U loopt echter ook het risico dat uw kinderen de spiegel per ongeluk omver laten vallen. En ander verschil tussen de spiegels van SaniLine.nl is de verlichting. Bij sommige modellen zit er verlichting bij de spiegel.

 

Spiegels online bestellen

Spiegels online bestellen in de webwinkel van SaniLine.nl maakt dat u zelf geen zorg hoeft te dragen voor het vervoer hiervan. Daarbij worden de spiegels gratis naar u verzonden! Een spiegel van SaniLine.nl wordt altijd tegen de laagst mogelijke prijs aangeboden, door onze laagste prijsgarantie. Op deze manier wordt de aanschaf van een nieuwe spiegel een stukje voordeliger. Ook over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, doordat we u standaard vijf jaar SaniLine.nl garantie aanbieden.