Mijn Winkelwagen ( )
Staande Bidets

Staande Bidets

SaniLine is een gerenommeerd aanbieder van staande bidets. Staande bidets worden vaak in klassieker ingerichte badkamers gebruikt, waar ze gecombineerd worden met een staand toilet. De staande bidets hebben een ietwat vintage look, wat ze nog steeds zeer populair maakt! Met name in hotelkamers worden deze staande bidets regelmatig gebruikt. Dit betekent echter niet dat een staande bidet niet interessant is voor uw eigen badkamerinterieur! U wilt thuis immers ook de luxe van een hotel kunnen ervaren.

 

Bij SaniLine profiteert u van een uitgebreide service. Een van de elementen van deze service is de gratis bezorging van uw staande bidets. Zo wordt een staande bidet kopen een stuk voordeliger!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Verschillende modellen staande bidets kopen

De staande bidets in ons assortiment worden in verschillende modellen aangeboden. U kunt voor een strak, wit of zwart model kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een wat speelsere variant. Het speelse karakter van deze staande bidets zit in het kleurgebruik en de ronde vormen van de bidet. U kunt deze staande bidets combineren met de bidetkranen uit onze webwinkel. Zo kunt u een combinatie samenstellen, die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak.

 

Staande bidets bestellen bij SaniLine.nl

Het bestellen van staande bidets bij SaniLine.nl is heel eenvoudig. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, proberen we deze binnen 24 uur bij u te bezorgen. Mocht een staande bidet onverhoopt niet voorradig zijn, dan leveren we deze enkele dagen na uw bestellen. Zo kunt u de bidets direct aan het interieur van uw badkamer toevoegen! Op de staande bidets die u bij ons koopt bieden we u 5 jaar garantie. Hiermee garanderen we u een hoge kwaliteit van onze staande bidets. Bang dat u te veel betaalt hoeft u niet te zijn, want wij bieden voor al onze producten een laagste prijsgarantie.