Mijn Winkelwagen ( )
Complete Toiletsets

Complete Toiletsets

SaniLine is een gerenommeerd aanbieder van complete toiletsets. Zo heeft u alle benodigdheden voor een nieuw, modern toilet in uw badkamer! De toiletten van SaniLine worden in verschillende modellen en stijlen aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een complete toiletset met een strak en modern toilet. Of ga voor een toiletset met een klassieker model toilet. Deze klassiekere toiletten zijn vaak wat speelser en hebben rondere vormen, dan de modernere varianten. Door de diversiteit aan complete toiletsets vindt u bij SaniLine altijd een model die op uw wensen aansluit.

 

Wist u dat een complete toiletset standaard gratis bij u thuis bezorgd wordt? Dit is een van de aspecten van onze uitgebreide service. Bij kwalitatief hoogwaardige toiletten hoort immers ook een goede service!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

 

Complete toiletsets kopen: welke soorten?

Complete toiletsets kopen begint bij het bepalen van uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een staand toilet, of geeft u de voorkeur aan een hangtoilet? Bij een hangtoilet maakt men gebruik van een inbouwreservoir, die in de muur achter het toilet ingebouwd kan worden. In het geval van een staand toilet kiest men voor een opbouwreservoir. Datzelfde geldt voor een zogenaamd duoblok toilet. Bij een duoblok toilet is de spoelbak aan de toiletpot vastgemaakt.

 

Een complete toiletset online bestellen

Het bestellen van complete toiletsets is bij SaniLine.nl heel eenvoudig. Na het plaatsen van uw bestelling verzenden wij de toiletset gratis naar u. Over het algemeen lukt het ons om de toiletsets binnen 24 uur af te leveren. Mocht een toiletset niet voorradig zijn, dan bezorgen we deze zo snel mogelijk. Standaard bieden we u vijf jaar garantie op de complete toiletsets. Zo verzekeren we u van een hoge kwaliteit! Ook profiteert u van onze laagste prijsgarantie. Op deze manier betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe toilet.