Mijn Winkelwagen ( )
Kindertoiletten

Kindertoiletten

Vindt uw kind het lastig om naar het toilet te gaan? Maak het leuker voor uw kinderen, door een van de kindertoiletten van SaniLine te gebruiken in uw badkamer. Een kindertoilet kopen is niet alleen voor woningbezitters interessant, maar bijvoorbeeld ook voor uitgaansgelegenheden. Gebruik een kindertoilet in de toiletruimte, om uw kinderen een eigen plekje te geven! In ons assortiment bieden wij kindertoiletten in tal van verschillende modellen aan. Zo vindt u altijd een kindertoilet, die past bij het huidige interieur in uw badkamer.

 

Kindertoiletten bestellen bij SaniLine is heel eenvoudig! Nadat uw bestelling geplaatst is, proberen we deze binnen 24 uur bij u te bezorgen. Mocht een kindertoilet al zijn uitverkocht, dan leveren we deze alsnog zo snel mogelijk.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kindertoiletten kopen in verschillende modellen

Bij het kopen van kindertoiletten is het belangrijk, dat de stijl van het kindertoilet past bij uw huidige badkamerinterieur. Een te groot contrast tussen uw huidige toilet en het kindertoilet zou de badkamer immers een rommelige uitstraling kunnen geven. De kindertoiletten zijn vaak wat speelser en drukker dan een normaal toilet. Dit komt onder meer door de opdruk op het kindertoilet. Deze opdruk geeft uw badkamer een gezellige, ietwat vintage look! Een kindertoilet wordt logischerwijs lager aan de muur gehangen dan een toilet voor volwassenen.

 

Online kindertoiletten bestellen bij SaniLine.nl

Niet alleen zorgt SaniLine.nl dat uw nieuwe kindertoilet zo snel mogelijk bezorgd wordt. Ook bieden we u standaard de laagste prijs voor kindertoiletten. Zo weet u zeker, dat u nooit teveel betaalt voor uw kindertoilet! Om uw toilet nog voordeliger te maken, worden de toiletten gratis naar u verzonden. Niet onbelangrijk, SaniLine.nl biedt u standaard vijf jaar garantie op kindertoiletten. Op die manier kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen! Voor welk model kindertoilet uit ons assortiment kiest u?