Mijn Winkelwagen ( )
Inbouwreservoir

Inbouwreservoir

SaniLine is niet alleen een aanbieder van complete toiletten. Ook voor losse toiletonderdelen kunt u bij ons terecht! Zo bieden we u onder meer verschillende toilet inbouwreservoirs aan. Deze inbouwreservoirs worden onder meer gebruikt voor hangtoiletten in woningen. Bij een hangtoilet is er geen ruimte voor een spoelbak achter of boven de toiletpot. Om die reden wordt er in dit geval een reservoir in de muur achter het hangtoilet ingebouwd. Wij bieden verschillende soorten inbouwreservoirs voor toiletten aan. Zo vindt u altijd een inbouwreservoir die aansluit bij uw toilet.

 

Naast een groot assortiment biedt SaniLine u een uitgebreide service aan, wanneer u voor een toilet inbouwreservoir kiest. Zo proberen we uw nieuwe inbouwreservoir binnen 24 uur bij u thuis te bezorgen. Mocht een inbouwreservoir voor uw toilet niet voorradig zijn, dan doen we er alles aan om deze alsnog zo snel mogelijk af te leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Voordelen van een toilet inbouwreservoir kopen

Het voornaamste voordeel van een toilet inbouwreservoir online kopen is het feit dat deze weggewerkt kan worden. Bij een normaal, staand toilet is de spoelbak zichtbaar, wat minder goed past bij een modern ingerichte badkamer. Een zogenaamd duoblok toilet vormt een middenweg tussen een staand toilet en een hangtoilet. Bij een moderne badkamer wilt u zo min mogelijk, onnodige elementen aan uw muren hangen. Het feit dat dit inbouwreservoir voor toiletten kan worden weggewerkt, is zodoende een groot voordeel.

 

Toilet inbouwreservoir bestellen bij SaniLine.nl

Een toilet inbouwreservoir bestellen bij SaniLine.nl betekent dat u van een uitgebreide service profiteert. Naast het feit dat we uw inbouwreservoir zo snel mogelijk bij u bezorgen, hoeft u bij SaniLine.nl niets voor de verzending van uw product te betalen. Daarbij krijgt u op onze producten vijf jaar garantie en profiteert u van een laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker dat u voor de producten van SaniLine.nl nooit teveel betaalt.