Mijn Winkelwagen ( )
Toiletzitting

Toiletzitting

SaniLine maakt een nieuwe toiletzitting kopen leuk! Bij ons heeft u namelijk de keuze uit een breed scala aan toiletzittingen voor uw toilet. Met een toiletzitting geeft u een bestaand toilet een geheel nieuwe look. Een verouderd toilet wordt op deze manier weer modern, zonder dat u uw volledige toilet hoeft te laten vervangen. In ons assortiment bieden we zowel toiletzittingen voor een modern, als voor een klassiek ingerichte badkamer aan. Zo vindt u altijd een toiletzitting die aansluit bij uw persoonlijke smaak.

 

Een toiletzitting kopen bij SaniLine betekent dat u van een uitgebreide service profiteert. Zo wordt uw bestelling doorgaans binnen 24 uur bezorgd. Mocht een product niet voorradig zijn, dan proberen we deze alsnog zo snel mogelijk bij u af te leveren. Zo kunt u de toiletzitting vrijwel meteen gebruiken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

 

Toiletzitting online kopen bij SaniLine.nl

Toiletzittingen worden in verschillende kleuren en formaten aangeboden. Het is allereerst belangrijk om te kijken naar het formaat toiletzitting wat u voor uw toilet nodig heeft. Bepaal vervolgens uw persoonlijke smaak. Wilt u bijvoorbeeld een toiletzitting met veel kleur, of geeft u de voorkeur aan een neutralere variant? Naast het verschil in kleur, zit er ook een verschil in het model van de klep van de toiletzittingen. Bij sommige modellen is deze recht, bij andere modellen heeft deze een subtiele kromming.

 

Service bij een toiletzitting bestellen

SaniLine.nl biedt u een uitgebreide service aan bij het bestellen van een nieuwe toiletzitting. Zo profiteert u allereerst van een laagste prijsgarantie. Wij willen voorkomen dat u meer betaalt, dan noodzakelijk is! Daarbij maken we een toiletzitting bestellen nog voordeliger, door u geen verzendkosten te laten betalen. Zoals eerder beschreven wordt een toiletzitting over het algemeen binnen 24 uur geleverd. Tot slot ontvangt u op de toiletzittingen van SaniLine.nl een vijfjarige SaniLine.nl garantie.