Mijn Winkelwagen ( )
Urinoirs

Urinoirs

In het assortiment van SaniLine vindt u verschillende soorten toiletten. Naast staande toiletten en hangtoiletten bieden we u onder meer urinoirs aan. Voor woningbezitters zijn deze urinoirs wellicht minder interessant. In de badkamer van uw woning wilt u immers een toilet die zowel door mannen, als door vrouwen gebruikt kan worden. Uitgaansgelegenheden hebben echter wel profijt van urinoirs. Met urinoirs houdt u ruimte over voor een extra toilet of wastafel. Daarbij zijn de urinoirs heel eenvoudig te plaatsen! U heeft immers geen los toilethokje nodig voor een urinoir.

 

Een urinoir kopen bij SaniLine betekent dat u van verschillende voordelen profiteert. Een van deze voordelen is de SaniLine garantie van vijf jaar. Met deze garantie verzekeren we u van kwaliteit!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 37

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 37

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

 

Verschillende modellen urinoirs kopen

SaniLine.nl biedt u verschillende modellen urinoirs aan. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een urinoir met of zonder sensor. Ook de vorm van de urinoirs verschilt sterk per model. U kunt voor een modern en strak model urinoir kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een klassiekere variant. Een derde factor om rekening mee te houden bij het kopen van een urinoir is de kleur van het model. Hierbij kunt u onder meer kiezen tussen een rood-, mandarijn-, of kasjmierkleurige urinoir kiezen. Welk model urinoir past het beste in uw toiletruimte?

 

Urinoirs bestellen bij SaniLine.nl

Zoals reeds beschreven, betekent een urinoir bestellen bij SaniLine.nl dat u profiteert van een aantrekkelijke service. Naast onze vijfjarige garantie bieden we u bijvoorbeeld altijd een gratis verzending van uw product. Over het algemeen wordt uw product binnen 24 uur geleverd. Mocht een product niet voorradig zijn, dan doen we er alles aan om deze alsnog zo snel mogelijk bij u af te leveren. Niet onbelangrijk, SaniLine.nl biedt u een laagste prijsgarantie. Zo garanderen we u dat u nooit teveel betaalt voor uw urinoirs!