Mijn Winkelwagen ( )
Urinoir Elementen

Urinoir Elementen

Niet alleen voor het kopen van een los urinoir kunt u bij SaniLine terecht. Naast deze complete urinoirs bieden we verschillende urinoirelementen aan. Met de urinoirelementen van SaniLine wordt het aansluiten van uw urinoir heel eenvoudig! U kunt de montage van een urinoir zelf uitvoeren, maar hier ook een loodgieter voor inschakelen. Onderdelen voor urinoirs die wij aanbieden zijn onder meer geschikt voor de aansluiting op de afvoer en op de waterleidingen.

 

SaniLine biedt u een uitgebreide service als u voor een urinoir of losse urinoironderdelen uit ons assortiment kiest. Wist u bijvoorbeeld dat urinoirelementen gratis naar u verzonden worden? Zo wordt het plaatsen van uw nieuwe urinoir een stuk voordeliger!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende urinoirelementen kopen

De urinoirelementen worden in verschillende soorten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een koppelstuk voor de aansluiting van uw urinoir op de riolering. Het is belangrijk dat de diameter van dit koppelstuk overeenkomt met het aansluitstuk van uw afvoer en urinoir. Bij speling tussen beide urinoirelementen zou er een lekkage kunnen ontstaan. Ook bieden we u een compleet inbouwreservoir voor uw urinoir aan. Deze inbouwreservoirs kunnen in de muur achter uw urinoir ingebouwd worden, om deze van watertoevoer te voorzien. Ook hierbij is het belangrijk om goed naar het formaat van het aansluitstuk te kijken.

 

Urinoirelementen bestellen bij SaniLine.nl

Het bestellen van urinoirelementen bij SaniLine.nl is heel eenvoudig. De urinoirelementen worden na het plaatsen van uw bestelling zo snel mogelijk naar u verzonden. Zoals reeds beschreven werd, betaalt u voor het verzenden van uw urinoirelementen niets. Niet alleen profiteert u bij ons van een gratis verzending. Ook bieden we u altijd een laagste prijsgarantie, zodat u bij ons nooit meer dan nodig is betaalt voor uw urinoironderdelen. Daarbij bieden we u vijf jaar garantie op de elementen voor uw urinoir aan. Op deze manier kunnen we u kwaliteit verzekeren!