Mijn Winkelwagen ( )
Urinoirscherm

Urinoirscherm

In het assortiment van SaniLine vindt u niet alleen urinoirs. Ook bieden wij bijpassende urinoirschermen aan. Met deze urinoirschermen maakt u uw toiletruimte compleet! In woningen kiest men normaliter voor een toilet die zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden. Voor onder meer uitgaansgelegenheden zijn urinoirs en de bijbehorende urinoirschermen wel heel interessant! Zij houden ruimte over, wanneer zij voor het gebruik van een urinoirscherm kiezen. Er hoeven immers geen volledige toilethokjes gemaakt te worden.

 

Wanneer u een urinoirscherm koopt bij SaniLine, profiteert u van een uitgebreide service. Wist u bijvoorbeeld dat een urinoirscherm wat u bij ons koopt standaard gratis naar u verzonden wordt? Zo hoeft een urinoirscherm kopen niet duur te zijn!

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Urinoirscherm kopen in verschillende modellen

De urinoirschermen van SaniLine.nl worden in verschillende modellen en kleuren aan u aangeboden. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditioneel wit urinoirscherm, of gaat u voor een kleurrijker model? Door voor een geel of rood urinoirscherm te kiezen, kunt u de toiletruimte sfeervoller en gezelliger maken. Houd er rekening mee dat een combinatie van verschillende felle kleuren voor een te groot contrast kan zorgen. Dit zou uw toiletruimte een rommelige uitstraling kunnen geven! Iets wat u logischerwijs wilt voorkomen.

 

Urinoirschermen bestellen bij SaniLine.nl

Urinoirschermen bestellen in onze webwinkel is heel eenvoudig. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt. Als een urinoirscherm voorradig is, lukt ons dit doorgaans binnen 24 uur. Zo kunt u de urinoirschermen direct monteren om uw toiletruimte compleet te maken. Ook profiteert u bij ons van een laagste prijsgarantie, om u ervan te verzekeren dat u nooit teveel betaalt. Of wat te denken van de vijf jaar garantie die u van ons krijgt? Met deze garantie kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen.