Mijn Winkelwagen ( )
Handdoekradiatoren

Handdoekradiatoren

Zoals de naam van dit type radiatoren wellicht al doet vermoeden, zijn handdoekradiatoren zeer geschikt voor in de badkamer van uw woning. Met de handdoekradiatoren zorgt u er niet alleen voor dat uw handdoeken snel droog zijn, ook verwarmen ze uw badkamer. Zo hoeft u nooit in de kou te gaan douchen! De handdoekradiatoren hebben een kenmerkende vorm, waarbij verschillende geleidingsbuizen tussen twee buizen aan weerszijden zijn geplaatst. Wij bieden deze radiatoren in verschillende modellen en kleuren aan. Op deze manier vindt u altijd een model die aansluit bij uw persoonlijke smaak.

 

Wist u dat u voor het laten bezorgen van uw nieuwe handdoekradiatoren geen verzendkosten hoeft te betalen bij SaniLine? Dit maakt het online bestellen van handdoekradiatoren des te voordeliger voor u.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 56

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 56

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

 

Verschillende modellen handdoekradiatoren kopen

De handdoekradiatoren worden in verschillende kleuren aangeboden. Veel consumenten kiezen voor witte radiatoren, omdat deze het meest neutraal zijn. Daarbij kiezen veel mensen voor een witte tegelmuur in de badkamer. Naast deze witte modellen zou u ook voor een donkergrijs of helemaal zwart model kunnen kiezen. Deze handdoekradiatoren breken de saaiheid van uw kale muur en verwarmen de badkamer op een efficiënte wijze. Naast het verschil in kleur, zit er ook een verschil in het formaat van de handdoekradiatoren. Kiest u bijvoorbeeld voor twee of drie tussenstukken voor handdoeken?

 

Handdoekradiatoren online bestellen

Door handdoekradiatoren bij SaniLine.nl te bestellen, profiteert u van een uitgebreide service. Niet alleen bezorgen wij uw nieuwe radiatoren kosteloos bij u. Ook profiteert u bij ons standaard van de laagste prijs voor de radiatoren, dankzij onze laagste prijsgarantie. De radiatoren die u bij ons bestelt zijn van een zeer goede kwaliteit. Dit verzekeren we u met onze SaniLine.nl garantie van vijf jaar. Op deze manier weet u zeker, dat u een lange tijd vooruit kunt met uw radiatoren.