Mijn Winkelwagen ( )
Fonteinen

Fonteinen

SaniLine biedt u verschillende soorten badkamerelementen. Zo kunt u onder meer voor losse kranen, wastafels en stijlvolle fonteinen bij ons terecht! De fonteinen die wij in ons assortiment aanbieden, zijn in verschillende modellen uitgevoerd. Op deze manier maken we de kans groot, dat u bij ons een fontein vindt die op uw persoonlijke wensen aansluit. Wilt u een strakke en moderne fontein, of geeft u de voorkeur aan een klassiekere variant? Bovenal is het van belang dat de fonteinen qua stijl aansluiten bij de stijl van de rest van uw badkamerinterieur.

 

Om fonteinen online kopen zo voordelig mogelijk te maken, biedt SaniLine u standaard de laagste prijs met onze laagste prijsgarantie. Zo weet u bij ons zeker, dat u nooit meer dan hoogstnoodzakelijk is betaalt voor uw fontein.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Verschillende modellen fonteinen kopen

Fonteinen van SaniLine.nl worden in verschillende modellen aangeboden. Een fontein heeft vaak een aanzienlijk kleiner formaat dan een wastafel, waarmee de fonteinen zeer geschikt zijn voor uw toiletruimte. Met een fontein biedt u uw gezin en gasten de mogelijkheid hun handen in de toiletruimte te wassen, zonder veel ruimte in beslag te nemen. De fonteinen worden met een kraan aan de linker- of rechterzijde aangeboden. Het is afhankelijk van de plek in uw toiletruimte waar u deze wilt plaatsen, welk model het meest geschikt is.

 

Fonteinen bestellen bij SaniLine.nl

De fonteinen die u bij SaniLine.nl bestelt, zijn van een bijzonder hoge kwaliteit. Om u deze kwaliteit te kunnen garanderen, bieden we u standaard vijf jaar SaniLine.nl garantie. Met deze garantie verzekeren we u ervan, dat u een lange tijd vooruit kunt met onze fonteinen. Ook wordt de fontein kosteloos bij u thuis afgeleverd. Wanneer de fonteinen voorradig zijn, lukt ons dat normaliter binnen 24 uur. Zo hoeft u nooit lang op uw nieuwe badkamerelement te wachten!