Mijn Winkelwagen ( )
Enkele Wastafels

Enkele Wastafels

SaniLine biedt verschillende soorten wastafels aan. Denk aan het verschil tussen enkele- en dubbele wastafels! De enkele wastafels zijn niet alleen zeer geschikt voor in uw badkamer, maar kunnen bijvoorbeeld ook in een losse toiletruimte gebruikt worden. Zo kunt u direct na een toiletbezoek uw handen wassen. Daarbij geeft het uw losse toiletruimte vaak een luxueuzere uitstraling. De enkele wastafels van SaniLine zijn van een hoge kwaliteit, waardoor u hier een lange tijd mee vooruit kunt.

 

Deze kwaliteit wordt u verzekerd door onze SaniLine garantie. Standaard krijgt u vijf jaar garantie op onze producten. Doordat wij enkel gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige materialen, is de kans op erosie en andere vormen van slijtage minimaal bij deze enkele wastafels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

 

Verschillende modellen enkele wastafels kopen

In ons assortiment bieden we een breed scala aan enkele wastafels aan. Deze wastafels hebben ieder hun eigen unieke kenmerken. Kiest u bijvoorbeeld voor een enkele wastafel met een kraan aan de linker- of rechterzijde? Ook de vorm van de wastafels kunnen onderling verschillen. Zo kunt u voor een rechthoekig model kiezen, maar ook voor een variant met een wat rondere vorm. De rechthoekige modellen zijn zeer geschikt voor een modern ingerichte badkamer. Een model met een rondere vorm kunt u in een klassieker ingerichte badkamer gebruiken. Ook voor een kleinere badkamer is het rondere model vaak geschikter.

 

Enkele wastafels bestellen bij SaniLine.nl

Enkele wastafels bestellen in de webwinkel van SaniLine.nl is heel eenvoudig! Bij ons profiteert u niet alleen van vijf jaar SaniLine.nl garantie op veel producten. Ook bieden we u standaard een gratis bezorging van uw producten aan. Zo hoeft u zelf niet voor het vervoer hiervan te zorgen en blijft het voordelig om uw wastafel bij ons te bestellen. Daarbij biedt SaniLine.nl u een laagste prijsgarantie. Zo weet u bij ons zeker, dat u nooit meer dan nodig is betaalt!