Mijn Winkelwagen ( )
Inbouw Wastafels

Inbouw Wastafels

Een inbouwwastafel van SaniLine komt onder meer in een moderne badkamer zeer goed tot z’n recht. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle witte of zwarte inbouwwastafel uit ons assortiment! Naast de moderne modellen die wij u aanbieden, kunt u ook voor een klassiekere variant bij ons terecht. Zo vindt u bij SaniLine altijd een type wastafel, die aansluit bij de stijl van uw huidige badkamerinterieur. Naast een inbouwwastafel bieden we u ook een normaal model enkele wastafel en bijvoorbeeld een staande wastafel.

 

Voor de inbouwwastafels van SaniLine betaalt u niet meer dan hoogstnoodzakelijk is. Wij bieden consumenten namelijk standaard een laagste prijsgarantie. Dit betekent dat u onze wastafels nooit goedkoper tegen zal komen in een andere webwinkel!  

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Verschillende modellen inbouwwastafels kopen

Het is belangrijk dat de stijl van een inbouwwastafel aansluit bij de stijl van uw badkamerinterieur. Heeft u momenteel een modern, een klassiek, of bijvoorbeeld een landelijk ingerichte badkamer? Door de opvallende vormen van onze inbouwwastafels zijn deze modellen met vrijwel iedere interieurstijl te combineren. Bij het selecteren van een inbouwwastafel van SaniLine.nl is het voornamelijk van belang dat u de juiste kleur kiest. Een mandarijnkleurige inbouwwastafel komt bijvoorbeeld goed tot z’n recht in een klassieker of landelijk ingerichte badkamer. Welk model sluit aan bij uw badkamerinterieur?

 

Service bij een inbouwwastafel bestellen

Een goede service staat hoog bij ons in het vaandel! Niet alleen bieden we u een laagste prijsgarantie aan voor onze producten. Ook betaalt u bij SaniLine.nl geen kosten voor de verzending van uw nieuwe wastafel. Over het algemeen lukt het ons om een wastafel binnen 24 uur te verzenden, mits deze voorradig is. Mocht een wastafel onverhoopt niet voorradig zijn, dan doen we er alsnog alles aan om deze zo snel mogelijk bij u af te leveren.