Mijn Winkelwagen ( )
Opbouw Wastafels

Opbouw Wastafels

In het assortiment van SaniLine vindt u verschillende soorten wastafels. Kies bijvoorbeeld voor een staande wastafel, een inbouwwastafel, of een opbouwwastafel. Een opbouwwastafel komt goed tot z’n recht in zowel een moderne, als een klassieke badkamer. Bij welke interieurstijl en kleurencombinatie zoekt u een mooie opbouwwastafel? De wastafel worden in verschillende modellen en formaten aangeboden. Zo vindt u bij SaniLine altijd een model opbouwwastafel, die aansluit bij de stijl van uw badkamer.

 

Voor een opbouwwastafel van SaniLine betaalt u niet meer dan nodig is! Standaard bieden we u namelijk een laagste prijsgarantie op onze producten aan. Dit betekent dat onze producten elders nooit scherper geprijsd zullen zien.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

 

Verschillende modellen opbouwwastafels kopen

Opbouwwastafels kopen bij SaniLine.nl begint bij het inventariseren van uw wensen. Het is voornamelijk van belang, dat de kleur en het formaat van uw nieuwe opbouwwastafel aansluit bij uw huidige badkamerinterieur. Een te groot contrast in kleuren kan uw badkamer een rommelige uitstraling geven. Daarbij wilt u voorkomen dat de opbouwwastafel te nadrukkelijk aanwezig is. Wij bieden modellen van een meter breed aan, maar bijvoorbeeld ook van vijftig tot zestig centimeter. Daarbij worden de modellen niet alleen in de kleuren wit en zwart aangeboden. Ook voor de kleuren mandarijn, rood en kasjmier kunt u bij ons terecht.

 

Opbouwwastafel online bestellen

Een opbouwwastafel online bestellen bij SaniLine.nl betekent dat u van een uitgebreide service profiteert. Niet alleen bieden wij wastafels altijd tegen de laagste prijs aan. Ook bieden we u standaard vijf jaar garantie op onze producten aan! Zo kunnen we u garanderen, dat onze producten van een hoge kwaliteit zijn. Erosie en andere vormen van slijtage zullen zodoende uitblijven. Voor het verzenden van uw nieuwe opbouwwastafel betaalt u bij SaniLine.nl geen verzendkosten. Zo worden de wastafels in ons assortiment nog voordeliger!